viernes, 27 de abril de 2007

Ja en tenim prou, de veres...

Ahir vaig tindre la sort de poder assistir a una de les poques projeccions que es van realitzar del projecte cultural independent "Ja en tenim prou". Prop del vuitanta per cent de les projeccions programades de la pel.lícula es van tindre que suspendre perquè el PP (Partit dels Promotors) va impugnar davant la Junta Electoral la seua visió. Dos resolucions van impedir que el film es puguera projectar a totes les sales dependents d'Ajuntaments, Generalitat i les Universitats de València i Alacant.

No passa res, gràcies a les noves tecnologies, a internet, al youtube i altres plataformes aquest projecte diferent, incendiari i que mostra la vertadera cara de la nostra societat arribarà al major numero de persones. Sense voler-lo, el PP li ha fet una bona publicitat a la pel.lícula. A estes altures, el PP hauria de conéixer que la societat ha canviat els valors i els costums, que ara els grups i les classes s'han transformat en xarxes, i que les societats han passat a ser multituts inteligents que saben aconseguir la informació per damunt del control oficial del mitjans de comunicació.

Vos anime a tots a aconseguir una còpia i disfrutar-la a casa, convidant a amigues i amics, per a visualitzar la realitat d'un País que està sent destrosat, una realitat amagada darrere les polítiques de màrqueting i aparador portades endavant pel PP, després de dotze anys de govern de la rajola.

Una realitat que mai vereu al Canal 9, una de les televisions públiques més manipulades del món. A més hui es tanca el repetidor de la TV3 que Acció Cultural de País Valencià té a la Carrassqueta. Una nova acció democràtica del PP.

Ja en tenim prou amigues i amics. Ja està be. La millor notícia que podríem tindre totes i tots els que ens considerem progressistes, nacionalistes d'esquerra i ecologistes, es que el proper 27 la multitud inteligent d'aquest pais es mobilitzara per dir-li adéu al PP, a la Generalitat, a les Diputacions i per suposat a tots els Ajuntaments, com el d'Alfàs.

No hay comentarios: